VALPTRÄFF DEN 2/7

11.06.2017 00:00

Årets valpträff kommer att hållas på vår andra gård som heter Heljesta.

Vi kommer att börja kl.10 och avrundar det hela kl.13

Vi har bjudit in en tjej som är lydnads-instruktör och Agria ombud och dessutom aktivt sysslar med jakt.

Vi kommer ochså att få besök av en tjej som kommer att hjälpa oss och visa oss alla hur det kan gå till på en utställning. Bägge är Kennelägare och har lång erfarenhet av hundar.

Ni tar med egen matkorg och eget vatten till hunden. Vi bjuder på fika (Kaffe/Te/Saft...och lite fikabröd)

Medtag kläder efter väder ... vi kommer att ha tillgång till vår loge där vi kan sitta ner och äta och fika om det är sånt väder så vi behöver sitta inomhus, men alla aktiviteter kommer att hållas utomhus oavsett vädret.

Gården Heljesta ligger ca 1 km ifrån E18 vid Morgendalmotet (avfart 124)...men det enklaste är att skriva in Heljesta 6, Köping på er GPS och följa den.

Ni som kommer E 18 från öster samt väster svänger av vid avfart 124 och tar direkt till vänster och kör  ca 500-600 meter...sväng höger vid skylt Heljesta /hällristningar...kör rakt fram och ni kommer rakt på vår gård.

För er som är intresserade av kultur så finns även Västmanlands största hällristningar att beskåda på berghällarna bakom logen.

Vi vill gärna ha svar på om ni kommer eller ej så vi kan förbereda med sittplatser och fika till alla. Gärna innan den 18/6

Välkomna...vi ser fram emot att få träffa er  !